Nieuws

Maak kennis met Alex
Alex loopt inmiddels twee maanden stage bij TendenZ IT als Support Engineer IT. Alex zit momenteel in het laatste jaar van zijn opleiding Expert IT Systems and Devices en hij geeft aan al veel nieuwe dingen geleerd te hebben. Maar wie is Alex? Vandaag stellen we hem aan je voor.
Afbeelding

8 april 2024

Bij TendenZ IT houdt Alex zich voornamelijk bezig met de werkzaamheden van onze helpdesk. Hij neemt bijvoorbeeld de telefoon aan, lost tickets op en gaat soms naar klanten om daar werkzaamheden uit te voeren.

 

Alex heeft dus regelmatig contact met onze klanten. Wat zijn de grootste uitdagingen die je hierbij tegenkomt? “Ik loop constant tegen nieuwe dingen aan waar ik nog nooit mee te maken heb gehad. Gelukkig kan ik wel goed om hulp vragen bij mijn collega’s waardoor ik heel veel nieuwe dingen leer en steeds zelfstandiger wordt.”

 

Heb je ook persoonlijke eigenschappen die hierbij goed van pas komen? “Ik ben erg leergierig en dit helpt mij heel goed om allerlei nieuwe dingen te leren over mijn werkzaamheden en het hele IT vak. Daarnaast blijft ik altijd erg kalm onder stress en dat is op sommige momenten in het werk wel een vereiste.”

 

Naast het stagelopen zit Alex ook zeker niet stil en blijft hij zich ook ontwikkelen op IT-gebied. Zo houdt Alex zich naast zijn stage bezig met het opzetten van servers en het schrijven van python codes. Daarnaast vindt Alex het heerlijk om te ontspannen tijdens een potje gamen en daarom is hij één keer in de week te vinden bij de Warhammer club.

 

Wil jij ook werken of stagelopen bij een leuk bedrijf waarin je verder kan groeien? Bekijk dan eens onze vacature pagina.


Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?