Back-ups

Betrouwbare back-upoplossingen voor jouw bedrijf

Gratis Security check
Data beschermen om bedrijfscontinuïteit te garanderen
Jouw bedrijfsgegevens zijn van onschatbare waarde. Het verlies van data kan ernstige gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Daarom bieden wij standaard betrouwbare back-upoplossingen om jouw gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat ze altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt.
Aangepaste back-upstrategieën

Onze back-upoplossingen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf, zodat je de meest effectieve bescherming krijgt.

Minimale downtime

In geval van dataverlies herstel je snel en minimaliseer je de impact op jouw bedrijfsactiviteiten.

Regelmatige validatie

We voeren regelmatig tests en validaties uit om te zorgen dat jouw back-ups altijd klaar zijn voor gebruik.

Jouw gegevens zijn onze prioriteit

Met betrouwbare back-upoplossingen van TendenZ IT kun je met een gerust hart vertrouwen op de bescherming van jouw bedrijfsgegevens. We implementeren de juiste strategieën en technologieën om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig en toegankelijk blijven, zelfs in de meest uitdagende situaties. Kies voor TendenZ IT als jouw betrouwbare partner in back-upoplossingen en bescherm jouw bedrijf tegen gegevensverlies.

Neem contact op
Dienst icoon
Gegevensbescherming en herstel
Met onze back-upoplossingen zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsgegevens veilig worden opgeslagen op externe locaties, zowel lokaal als in de cloud. Hierdoor kun je ze snel herstellen in geval van dataverlies, waardoor je de impact op jouw bedrijfsactiviteiten minimaliseert.
Dienst icoon
Automatisering en planning
We implementeren geautomatiseerde back-upprocessen die regelmatig en op vooraf ingestelde tijdstippen jouw gegevens veiligstellen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over handmatige back-ups en worden jouw gegevens altijd up-to-date gehouden.
Dienst icoon
Veiligheid en encryptie
We zorgen voor de veiligheid van jouw back-ups door het implementeren van encryptie en andere beveiligingsmaatregelen. Hiermee beschermen we jouw gegevens tegen ongeoorloofde toegang en waarborgen we de vertrouwelijkheid.
Dienst icoon
Testen en validatie
We voeren regelmatig tests en validaties uit om ervoor te zorgen dat jouw back-ups correct en volledig zijn. Hierdoor kunnen we eventuele problemen identificeren en corrigeren voordat ze een bedreiging vormen voor jouw gegevensherstelproces.
Snel antwoord op jouw vragen
Onze back-upoplossingen zijn ontworpen voor snel herstel. In geval van dataverlies heb je snel toegang tot jouw back-ups om bedrijfscontinuïteit te garanderen.
We stellen geautomatiseerde back-upschema's in op basis van jouw behoeften, dus back-ups worden regelmatig gemaakt, zonder dat je erom hoeft te denken.
We implementeren encryptie en andere beveiligingsmaatregelen om jouw gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en de vertrouwelijkheid te waarborgen.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
Ze zijn enorm snel; als ik bel wordt er bij TendenZ IT direct geschakeld. Wat ze leveren is vervolgens altijd goed en voldoet aan wat we besproken hebben, daar hoef ik echt niet over in te zitten.
Johan Blik
Business data- & proces analist bij Jollein
Lees het verhaal van Jollein arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?