Bouw & industrie

Versterk je concurrentiepositie met slimme IT-oplossingen

Gratis IT-Check
IT-oplossingen die je bedrijfsvoering optimaliseren
Werkplek die meebeweegt
Het is belangrijk dat medewerkers overal toegang hebben tot de benodigde software, documenten en bestanden. Of dit nu in de cloud is of on premise in combinatie met een server.
Veilig bestanden uitwisselen
Met onze beveiligde cloud werkplek bieden we optimale bescherming tegen digitale gevaren, zoals ransomware, anti-malware en virussen.
Overzichtelijk met VoIP
Bellen via internet is niet alleen kostenefficiënt, maar biedt ook flexibiliteit voor uitzendkrachten en chauffeurs, die geen extra telefoons hoeven aan te schaffen of telefoonkosten hoeven te declareren.
TendenZ denkt mee met jouw processen

In de bouw- en industriebranche is het essentieel om efficiëntie, productiviteit en betrouwbaarheid te combineren om succesvol te zijn. Bij TendenZ IT begrijpen we de unieke uitdagingen waar de bouw- en industriebedrijven mee te maken hebben en bieden we branche specifieke IT-oplossingen die je bedrijf en concurrentiepositie versterken.

 

Ontdek hoe TendenZ IT jouw bedrijf kan ondersteunen met op maat gemaakte IT-oplossingen voor bouw en industrie.

Neem contact op
Software op maat

Bij TendenZ IT hebben we een eigen development afdeling met ervaren software developers die gespecialiseerd zijn in het bouwen van o.a. klanten-, support- en werkbonnenportals, specifieke maatwerkoplossingen en integraties met Act! en externe applicaties. Onze developers zijn bekend met veelgebruikte software in de bouw branche. Kijk hier voor meer informatie.

Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?