E-mailbeveiliging

Jouw bedrijfscommunicatie veilig en beschermd

Gratis Security check
Optimale bescherming tegen bedreigingen en datalekken
E-mail is binnen de meeste bedrijven een essentieel communicatiemiddel. Maar het is ook een kwetsbaar doelwit voor cybercriminelen. Met onze geavanceerde e-mailbeveiligingsoplossingen zorgen we ervoor dat jouw bedrijfscommunicatie veilig en beschermd is tegen bedreigingen en datalekken.
Maatwerk beveiliging

Onze e-mailbeveiligingsoplossingen zijn maatwerk. We ontwerpen de beveiliging specifiek rond de behoeften en bedrijfssituatie van jouw organisatie, zodat je de meest effectieve bescherming krijgt.

Real-time waarschuwingen en acties

We bieden real-time waarschuwingen voor verdachte e-mails en ondernemen onmiddellijk actie om bedreigingen te neutraliseren. Jouw bedrijf wordt constant bewaakt en beschermd.

Continue beveiligingsupdates

We zorgen ervoor dat jouw e-mailbeveiliging altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingspatches en -technologieën. Dit waarborgt dat jouw bedrijf beschermd blijft tegen de meest recente bedreigingen.

Betrouwbare en veilige e-mailomgeving

Met e-mailbeveiliging van TendenZ IT kun je erop vertrouwen dat jouw bedrijfscommunicatie veilig is. We implementeren de juiste beveiligingsmaatregelen om jouw e-mails te beschermen tegen bedreigingen en zorgen voor een veilige en betrouwbare e-mailomgeving. Kies voor TendenZ IT als jouw betrouwbare partner in e-mailbeveiliging en bescherm jouw bedrijf tegen de steeds toenemende e-mailgerelateerde risico’s.

Neem contact op
Dienst icoon
Bescherming tegen malware en phishing
Onze e-mailbeveiligingsoplossingen scannen inkomende en uitgaande e-mails op schadelijke bijlagen en links. Hierdoor worden potentiële malware-infecties en phishing-pogingen geblokkeerd, waardoor jouw bedrijf beschermd blijft tegen schadelijke aanvallen.
Dienst icoon
Filteren van spam en ongewenste e-mails
We implementeren geavanceerde spamfilters om ongewenste e-mails te blokkeren en jouw inbox vrij te houden van storende en mogelijk gevaarlijke berichten. Hierdoor kun je je concentreren op belangrijke communicatie zonder afgeleid te worden.
Dienst icoon
Encryptie en datalekpreventie
We implementeren geavanceerde encryptietechnologieën om de vertrouwelijkheid van jouw e-mails te waarborgen. Hiermee voorkomen we ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie en minimaliseren we het risico op datalekken.
Dienst icoon
Bewustwording en training
We bieden training en bewustwordingsprogramma's om jouw medewerkers te informeren over e-mailbeveiligingsrisico’s en beveiliging in het algemeen en hen te helpen verdachte e-mails te herkennen. Door de menselijke factor te versterken, verminderen we de kans op succesvolle aanvallen.
Snel antwoord op jouw vragen
Het belangrijkste voordeel is dat e-mailbeveiliging jouw bedrijfscommunicatie beschermt tegen malware, phishing-pogingen en andere bedreigingen. Het voorkomt potentiële datalekken en zorgt ervoor dat jouw bedrijf veilig kan blijven communiceren.
We implementeren geavanceerde encryptietechnologieën om de vertrouwelijkheid van je e-mails te waarborgen. Hiermee voorkomen we ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie en minimaliseren we het risico op datalekken.
TendenZ IT biedt jou maatwerk e-mailbeveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op je specifieke behoeften. We bieden niet alleen beveiliging, maar ook training en continue ondersteuning om ervoor te zorgen dat je e-mailomgeving zo veilig mogelijk blijft.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
Ze zijn enorm snel; als ik bel wordt er bij TendenZ IT direct geschakeld. Wat ze leveren is vervolgens altijd goed en voldoet aan wat we besproken hebben, daar hoef ik echt niet over in te zitten.
Johan Blik
Business data- & proces analist bij Jollein
Lees het verhaal van Jollein arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?