Microsoft 365

Optimaliseer je bedrijf met Microsoft 365

Overal toegang tot krachtige tools
Ontdek de mogelijkheden van Microsoft 365, een veelzijdige cloudoplossing die de productiviteit en efficiëntie van jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt. Met Microsoft 365 heb je altijd en overal toegang tot krachtige tools voor samenwerking en productiviteit. Of je nu op kantoor, onderweg of thuis werkt, deze cloudsuite geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt om te excelleren.
Geïntegreerd productpakket

Microsoft 365 biedt een compleet pakket aan IT-diensten, inclusief Office-applicaties, cloudopslag en samenwerkingstools. Alles wat je nodig hebt, binnen handbereik.

Altijd en overal toegang

Werk locatie-onafhankelijk en krijg via diverse apparaten altijd toegang tot je bestanden en applicaties, wat zorgt voor flexibiliteit en mobiliteit.

Automatische updates

Microsoft 365 wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste functies en beveiligingsupdates, zodat je altijd up-to-date bent.

Microsoft 364 - overal toegankelijk
Microsoft 365 - remote samenwerken
Je vertrouwde werkomgeving altijd en overal toegankelijk

Als gecertificeerd Microsoft-partner werkt TendenZ IT nauw samen met Microsoft om op maat gemaakte IT-oplossingen te bieden, inclusief ondersteuning voor Microsoft Teams-bellen. We hebben de nieuwste technologieën en expertise in huis om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Ons doel is om betrouwbare en innovatieve oplossingen te leveren die bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Neem contact op
Dienst icoon
Schaalbaar en fexibel
Pas licenties eenvoudig aan op basis van je behoeften, waardoor je kosten kunt beheersen en flexibel kunt blijven.
Dienst icoon
Samenwerking en productiviteit
Profiteer van geavanceerde samenwerkingstools zoals Microsoft Teams, vergaderingen en bellen via Teams, die de productiviteit verhogen.
Dienst icoon
Implementatie en ondersteuning
TendenZ IT zorgt voor een naadloze implementatie, configuratie en ondersteuning van Microsoft 365.
Dienst icoon
Veilig en betrouwbaar
Wij zorgen voor een veilige werkomgeving, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.
Dienst icoon
Op maat gemaakt
Onze oplossingen zijn afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen, voor maximale efficiëntie.
Snel antwoord op jouw vragen
Microsoft 365 is een uitgebreide suite van cloudgebaseerde productiviteitstools en -applicaties, waaronder Office-applicaties, ontwikkeld door Microsoft. Het biedt een geïntegreerde oplossing voor communicatie, samenwerking en bestandsopslag.
TendenZ IT is een gecertificeerd Microsoft-partner met expertise in het leveren van op maat gemaakte IT-oplossingen. We bieden niet alleen implementatie, maar ook ondersteuning voor Microsoft Teams-bellen.
Microsoft 365 wordt regelmatig bijgewerkt met de nieuwste beveiligingspatches en biedt geavanceerde beveiligingsfuncties om jouw gegevens te beschermen.
TendenZ IT kan je helpen bij het schalen van je Microsoft 365-licenties op basis van jouw behoeften, voor kostenefficiëntie en flexibiliteit.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?