Voice over Internet Protocol

Efficiënte communicatie voor jouw bedrijf met VoIP

Gratis IT-Check
Vrijheid om overal en altijd te communiceren
Betreed de wereld van efficiënte communicatie met Voice over Internet Protocol (VoIP) en mobiele VoIP (mVoIP). Bij TendenZ IT begrijpen we de waarde van naadloze en kosteneffectieve bedrijfscommunicatie. Daarom bieden we geavanceerde VoIP en mVoIP telefonie oplossingen die de manier waarop je telefoneert revolutioneren. Of je nu op kantoor, onderweg of thuis werkt, met VoIP en onze mVoIP telefoon heb je de vrijheid om overal en altijd te communiceren.
Geavanceerde functionaliteiten

VoIP biedt een breed scala aan geavanceerde functies die de communicatie in je bedrijf verbeteren. Denk aan voicemail naar e-mail, videoconferenties, automatische oproeproutering en nog veel meer.

Flexibiliteit en mobiliteit

VoIP-systemen stellen je in staat om overal ter wereld verbinding te maken, zolang je toegang hebt tot internet. Dit betekent dat je medewerkers vanaf elke locatie kunnen werken alsof ze op kantoor zijn, wat de mobiliteit en flexibiliteit van je bedrijf vergroot.

Geïntegreerde communicatie

VoIP-systemen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd met andere zakelijke applicaties, zoals e-mail en instant messaging. Hierdoor kun je al je communicatietools op één platform beheren en integreren.

Altijd vertrouwen op een betrouwbare en efficiënte communicatie-infrastructuur

Bij TendenZ IT bieden we een VoIP hosted oplossing aan. Met onze expertise op het gebied van VoIP en mVoIP kunnen we je voorzien van een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Onze diensten omvatten de implementatie, configuratie en ondersteuning van VoIP-systemen, zodat je altijd kunt vertrouwen op een betrouwbare en efficiënte communicatie-infrastructuur. TendenZ IT is gecertificeerd partner van 3CX. Met de 3CX-oplossing bieden we een IP-telefoonsysteem met Unified Communications-functies dat eenvoudig te beheren en onderhouden is.

 

 

Contact
Dienst icoon
Flexibiliteit
Met VoIP en een mVoIP telefoon ben je niet langer gebonden aan een vaste locatie. Je kunt eenvoudig communiceren via laptops, smartphones of andere apparaten, waar je ook bent.
Dienst icoon
Kostenbesparing
VoIP en mVoIP maken gebruik van internetverbindingen, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op telefoonkosten, vooral bij internationale gesprekken.
Dienst icoon
Schaalbaarheid
VoIP-oplossingen kunnen eenvoudig worden aangepast aan de groei van je bedrijf. Je kunt nieuwe lijnen toevoegen of verwijderen zonder dat je infrastructuur hoeft te wijzigen.
Dienst icoon
Geavanceerde functies
Met VoIP en mVoIP heb je toegang tot geavanceerde functies zoals voicemail, gespreksopname, wachtrijen, conferentiegesprekken en meer, waardoor je communicatie efficiënter en productiever wordt.
Dienst icoon
Integratie
VoIP en mVoIP kunnen naadloos geïntegreerd worden met andere bedrijfssystemen, zoals CRM-software, waardoor je een geïntegreerde communicatie-omgeving creëert.
Snel antwoord op jouw vragen
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Het is een technologie waarmee spraak- en multimediaberichten worden verzonden via internetprotocollen in plaats van via traditionele telefoonlijnen. Het maakt het mogelijk om te bellen via internetverbindingen.
Je hebt een breedbandinternetverbinding nodig, zoals DSL of kabel en een apparaat om mee te bellen. Dit kan een speciale VoIP-telefoon zijn, een computer met VoIP-software, of een adapter waarmee je je bestaande analoge telefoon kunt aansluiten op het VoIP-netwerk.
VoIP is over het algemeen veilig voor zakelijk gebruik, maar het is belangrijk om beveiligingsmaatregelen te treffen. Gebruik sterke wachtwoorden, versleutelingstechnologie en firewalls om je VoIP-gesprekken en gegevens te beschermen tegen mogelijke bedreigingen. Het is ook raadzaam om een betrouwbare VoIP-provider te kiezen met goede beveiligingsprotocollen.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
Ze zijn enorm snel; als ik bel wordt er bij TendenZ IT direct geschakeld. Wat ze leveren is vervolgens altijd goed en voldoet aan wat we besproken hebben, daar hoef ik echt niet over in te zitten.
Johan Blik
Business data- & proces analist bij Jollein
Lees het verhaal van Jollein arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?