IT-support

Efficiënte IT-Support voor zorgeloos ondernemen

De best passende oplossing voor jouw bedrijf
Voor het succes van jouw bedrijf is een soepel werkende en probleemloze IT-omgeving essentieel. TendenZ IT begrijpt dit en treed op als jouw partner, één die proactief meedenkt, betrokken is bij jouw bedrijfsprocessen en altijd streeft naar de best passende IT-oplossingen. We helpen bij technische vragen of problemen met betrekking tot jouw IT-systemen. Of het nu gaat om het oplossen van hardware problemen, het begeleiden van software-installaties, netwerkconfiguraties of algemene IT-gerelateerde vragen, ons deskundige team staat klaar om jou bij te staan.
Persoonlijke IT-support

Onze IT-support biedt meer dan alleen technische hulp. We koppelen je aan een vaste contactpersoon die jouw bedrijf en IT-behoeften begrijpt, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die perfect bij jou passen.

Maatwerk IT-support oplossingen

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, daarom bieden we IT-ondersteuning die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groter bedrijf hebt, we passen onze diensten aan om perfect bij jouw bedrijf te passen.

Constante communicatie

Bij TendenZ IT geloven we in transparante en constante communicatie. Je blijft op de hoogte van de voortgang van elk IT-vraagstuk en we zorgen ervoor dat je begrijpt wat we doen en waarom.

Persoonlijke hulp bij voorkomende IT-problemen

TendenZ IT biedt een persoonlijke benadering met een vaste contactpersoon die jouw bedrijf, systemen en specifieke IT-behoeften kent. We maken geen onderscheid tussen eerste, tweede en derdelijns support. In lijn met onze klantgerichte aanpak, geloven we ook dat jij als klant bepaalt wanneer een ticket of it-vraagstuk gesloten kan worden. Hierdoor zijn we in staat om beter met je mee te denken, te anticiperen op toekomstige uitdagingen en op maat gemaakte oplossingen te leveren die aansluiten bij jouw bedrijfsprocessen.

Neem contact op
Dienst icoon
Snelle en deskundige hulp
Onze IT helpdesk staat klaar om jou te helpen bij technische problemen en vragen. Ons IT-supportteam heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van IT, waardoor we een breed scala aan technische uitdagingen kunnen aanpakken en oplossen.
Dienst icoon
Meedenkend en proactief
Ons team kijkt voortdurend vooruit, identificeert potentiële IT-uitdagingen voordat ze problemen worden en biedt tijdige oplossingen om ervoor te zorgen dat je bedrijf ongestoord kan blijven opereren in een stabiele IT-omgeving.
Dienst icoon
Flexibele ondersteuning
Of je nu telefonisch, via e-mail of via onze website contact met onze IT-support opneemt, we bieden flexibele ondersteuning op de manier die het beste bij jouw behoeften past.
Dienst icoon
Vaste contactpersoon
De helpdesk werkt nauw samen met jouw vaste IT-specialist zodat zelfs de moeilijkste vraagstukken snel opgelost worden. Jouw vaste IT-specialist kent jouw bedrijf en IT-omgeving door en door. Deze persoonlijke band stelt ons in staat om sneller en efficiënter te handelen en advies te geven dat afgestemd is op jouw unieke behoeften.
Dienst icoon
Prioriteiten bepalen
Jij als klant hebt de controle over het afsluiten van een ticket of IT-vraagstuk. We zorgen ervoor dat je tevreden bent met de oplossing en respecteren jouw prioriteiten in het proces, want jouw tevredenheid is onze maatstaf.
Snel antwoord op jouw vragen
Onze IT-support is niet alleen reactief, maar ook proactief. We streven ernaar om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen, waardoor je bedrijf efficiënter kan werken.
We streven ernaar om technische problemen zo snel mogelijk op te lossen met ons team van deskundige IT-specialisten.
Ja, we bieden zowel on-site als remote ondersteuning, afhankelijk van jouw behoeften en de aard van het probleem.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
De wijze waarop men telkens weer acteert en reageert op actuele ontwikkelingen is zeer waardevol. Er wordt enorm goed meegedacht, gedubbelcheckt en ook zelf geïnitieerd.
Sake de Vries
ICT-adviseur bij ZorgpleinNoord
Lees het verhaal van ZorgpleinNoord arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?