Softwareontwikkeling

Software op maat voor jouw bedrijf

Gratis IT-Check
Wij realiseren jouw visie
Heb je specifieke softwarebehoeften voor je bedrijfsprocessen, zoals klantenportals, supportportals, werkbonnenportals, of wil je Act! CRM integreren met andere belangrijke programma's? Het development team van TendenZ IT excelleert in het vervullen van deze behoeften. Ons ervaren developmentteam brengt je visie tot leven met doordachte, innovatieve en op maat gemaakte softwareoplossingen. We zijn technische experts die de ins en outs van het vak kennen en altijd streven naar de beste resultaten voor onze klanten. Bij TendenZ IT begrijpen we dat elke organisatie uniek is, met zijn eigen set behoeften en uitdagingen. Daarom bieden we op maat gemaakte softwareoplossingen die perfect passen bij jouw specifieke eisen en bedrijfsdoelstellingen.
Samen bouwen aan succes

We zien onszelf niet als een externe leverancier, maar als een verlengstuk van jouw team. Onze aanpak is om sámen met jou het beste en meest haalbare software-oplossingstraject uit te stippelen. Gedurende het gehele traject zijn we transparant, betrokken en bereikbaar, zodat je altijd zicht hebt op de voortgang van je project.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn

Bij TendenZ IT geloven we dat maatwerk een investering is in de efficiëntie en effectiviteit van je organisatie. Vaak is maatwerk goedkoper dan een combinatie van standaardoplossingen die zowel te veel als te weinig kunnen doen. Met onze oplossingen krijg je precies wat we samen hebben bedacht.

Betrouwbaar en veilig

TendenZ IT heeft een eigen hostingplatform in het QTS Data Hotel Groningen. Hier hebben we volledige controle en wordt je software dagelijks automatisch geback-upt. Zo ben je altijd verzekerd van de veiligheid en beschikbaarheid van je data. We kunnen ook meedenken over oplossingen voor maatwerksoftware in eigen beheer.

Een betrouwbare en waardevolle samenwerking

Bij TendenZ IT geloven we in het leveren van hoogwaardige software op maat die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Onze ervaren ontwikkelaars hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle weboplossingen en applicaties. We bieden niet alleen technische expertise, maar ook actieve betrokkenheid, transparante communicatie en een flexibele aanpak. Met TendenZ IT als jouw partner voor softwareontwikkeling op maat, kun je rekenen op een betrouwbare en waardevolle samenwerking die jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Contact
Dienst icoon
Maatwerkoplossingen
Softwareontwikkeling stelt jouw bedrijf in staat om op maat gemaakte softwaretoepassingen te creëren die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen.
Dienst icoon
Schaalbaarheid
Software kan worden ontwikkeld met het oog op schaalbaarheid, zodat het kan meegroeien met de behoeften van jouw bedrijf.
Dienst icoon
Concurrentievoordeel
Door gebruik te maken van op maat gemaakte softwareoplossingen kan jouw bedrijf zich onderscheiden van jouw concurrenten en een concurrentievoordeel behalen.
Dienst icoon
Efficiëntie en automatisering
Softwareontwikkeling kan bedrijfsprocessen automatiseren, waardoor de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf worden verhoogd.
Dienst icoon
Verbeterde klantbeleving
Door middel van softwareontwikkeling kan jouw bedrijf betere klantgerichte oplossingen bieden, wat resulteert in een verbeterde klanttevredenheid en loyaliteit.
Dienst icoon
Beheer
Na het opleveren van de softwareoplossing faciliteren wij tevens het beheer van het maatwerk. Wij zorgen voor regelmatige updates. Binnen ons subscriptionmodel is dit een standaard onderdeel.
Dienst icoon
Kostenbesparing op de lange termijn
Softwareontwikkeling is op de lange termijn vaak kostenbesparend doordat bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en de behoefte aan externe softwareoplossingen wordt verminderd.
Softwareontwikkeling op maat biedt meerdere voordelen. Het stelt jouw bedrijf in staat om softwaretoepassingen te creëren die perfect aansluiten bij je specifieke behoeften en doelen. Het verhoogt de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijfsprocessen, biedt een concurrentievoordeel, is schaalbaar en verbetert de klantbeleving. Bovendien kan het kosten besparen op de lange termijn.
TendenZ IT biedt verschillende maatwerkoplossingen aan, waaronder klantenportals, supportportals, werkbonnenportals en specifieke maatwerkoplossingen. We ontwikkelen ook softwareintegraties, zoals met Act!, Snelstart en externe applicaties. Het developmentteam van TendenZ IT staat klaar om op maat gemaakte softwareoplossingen te creëren die perfect passen bij jouw behoeften.
Bij TendenZ IT zien we onszelf als een verlengstuk van jouw team. Onze aanpak is om samen met jou het beste software-oplossingstraject uit te stippelen. Gedurende het gehele traject zijn we transparant, betrokken en bereikbaar, zodat je altijd zicht hebt op de voortgang van je project. We bieden ook beheer en regelmatige updates als onderdeel van onze service.
Softwareontwikkeling wordt vaak gezien als een investering in de efficiëntie en effectiviteit van een organisatie. Het kan op de lange termijn kosten besparen doordat bedrijfsprocessen efficiënter verlopen en de behoefte aan externe softwareoplossingen wordt verminderd. TendenZ IT biedt ook een subscriptionmodel aan, waarmee de investering verspreid kan worden en je verzekerd bent van actuele updates en beheer. We geloven dat maatwerk betaalbaar kan zijn en veel voordelen biedt voor jouw organisatie.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
Ze zijn enorm snel; als ik bel wordt er bij TendenZ IT direct geschakeld. Wat ze leveren is vervolgens altijd goed en voldoet aan wat we besproken hebben, daar hoef ik echt niet over in te zitten.
Johan Blik
Business data- & proces analist bij Jollein
Lees het verhaal van Jollein arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?