Workspace 365

Transformeer jouw werkomgeving met Workspace 365

Workspace 365: jouw digitale werkplek op maat
Met Workspace 365 krijgen medewerkers toegang tot al hun applicaties, documenten en communicatietools op één centrale plek, altijd en overal. De werkomgeving is volledig te personaliseren naar jouw huisstijl. Met onze expertise en ondersteuning zorgen we ervoor dat jouw organisatie optimaal profiteert van de voordelen van Workspace 365.
Maatwerk werkomgeving

Workspace 365 biedt een volledig aanpasbare werkruimte, zodat je jouw werkomgeving kunt vormgeven volgens jouw huisstijl en behoeften.

Naadloze integratie van tools

Wij integreren al jouw applicaties, documenten en communicatietools op één centrale plek, voor moeiteloos schakelen en samenwerken.

Expertise en ondersteuning op maat

Met TendenZ IT als partner, profiteer je van deskundige ondersteuning bij het implementeren, beheren en personaliseren van Workspace 365.

Remote werken
Optimaliseer jouw Workspace 365 voor meer productiviteit

Kies voor maximale productiviteit en efficiëntie met Workspace 365. Wij staan klaar om je te begeleiden bij het volledig benutten van deze krachtige digitale werkplek. Samen kunnen we de ideale Workspace 365-omgeving creëren die perfect aansluit op jouw behoeften en doelen. Ontdek de voordelen van naadloos werken, waar je ook bent. Jouw succes is onze prioriteit.

Neem contact op
Dienst icoon
Geïntegreerde digitale werkplek
Workspace 365 biedt een gebruiksvriendelijke omgeving waarin je toegang hebt tot al je applicaties, documenten en communicatietools op één plek.
Dienst icoon
Flexibiliteit en mobiliteit
Met Workspace 365 kun je veilig werken vanaf elke locatie en elk apparaat, omdat Workspace 365 cloud gebaseerd is.
Dienst icoon
Vereenvoudigd beheer
Het beheer van Workspace 365, inclusief gebruikers, toegangsrechten en applicaties wordt vereenvoudigd dankzij de centrale beheerconsole.
Dienst icoon
Verhoogde productiviteit
Workspace 365 biedt een intuïtieve en gepersonaliseerde werkplek waarmee medewerkers efficiënter kunnen werken en snel toegang krijgen tot de benodigde tools en informatie.
Dienst icoon
Verbeterde samenwerking
Workspace 365 biedt functies voor samenwerking en communicatie, zoals gedeelde documenten, teamsites, social media platvormen en realtime chat om de samenwerking binnen teams te bevorderen.
Dienst icoon
Veilige toegang
Workspace 365 zorgt voor een veilige toegang tot applicaties en gegevens, waarbij beveiligingsmaatregelen zoals authenticatie en autorisatie worden toegepast.
Snel antwoord op jouw vragen
Workspace 365 is een geïntegreerde digitale werkplek die medewerkers één centrale plek biedt voor toegang tot al hun applicaties, documenten en communicatietools. Het transformeert de manier waarop je werkt door alles samen te brengen.
Met Workspace 365 kunnen medewerkers efficiënter werken omdat het hen in staat stelt snel toegang te krijgen tot de benodigde tools en informatie. Dit resulteert in verhoogde productiviteit, omdat ze minder tijd besteden aan het zoeken naar en schakelen tussen verschillende applicaties.
Ons deskundige team begeleidt je bij het configureren, integreren en personaliseren van Workspace 365. We richten de werkplek in volgens jouw behoeften, inclusief integraties met essentiële applicaties en een huisstijl die past bij jouw organisatie.
TendenZ IT biedt niet alleen ondersteuning bij de implementatie en het beheer van Workspace 365, maar ook expertise om ervoor te zorgen dat je de maximale waarde uit deze cloudoplossing haalt. We zorgen voor continuïteit met betrouwbare support en beheerdiensten, zodat je onbezorgd kunt werken.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?