Nieuws & blog

Wat is serverbeheer en waarom is het belangrijk?
Lees meer
Afbeelding

blog

27 mei 2024

Het belang van werkplekbeheer

Vroeger was het simpel, je had een computer en je was klaar. Tegenwoordig werkt het niet meer op die manier. Je moet namelijk nadenken over verschillende factoren, denk aan veiligheid, functionaliteit of bescherming van je gegevens. Binnen veel organisaties levert dit soms ook problemen op. Veel organisaties hebben namelijk niet de capaciteiten om het hele bedrijf te onderhouden wat betreft technologie. Dat is waar werkplekbeheer te hulp schiet.
Afbeelding

blog

14 mei 2024

De voordelen van een IT-partner

Een IT-partner is het verlengstuk van je eigen team. Zij zijn gespecialiseerd in alles wat met informatietechnologie te maken heeft. In deze blog vertellen we je waarom samenwerken met een IT-partner van onschatbare waarde kan zijn voor jouw bedrijf.
Afbeelding

blog

2 mei 2024

Grensverleggend werken: hoe remote werken de bedrijfswereld transformeert

Door de coronapandemie moesten veel mensen vanuit huis werken. Nu de coronapandemie weer over is, is deze trend blijven hangen en werken mensen nog steeds regelmatig vanaf een andere locatie (remote).
Afbeelding

blog

15 april 2024

De voordelen van netwerkbeheer

Eerder hebben we al besproken dat er bij netwerkbeheer veel uitdagingen komen kijken, wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze blog [link blog]. Maar vandaag duiken we dieper in de voordelen dat netwerkbeheer met zich mee brengt.
Afbeelding

nieuws

8 april 2024

Maak kennis met Alex

Alex loopt inmiddels twee maanden stage bij TendenZ IT als Support Engineer IT. Alex zit momenteel in het laatste jaar van zijn opleiding Expert IT Systems and Devices en hij geeft aan al veel nieuwe dingen geleerd te hebben. Maar wie is Alex? Vandaag stellen we hem aan je voor.
Afbeelding

blog

2 april 2024

De voordelen van managed beheer services

Is jouw bedrijf aan het groeien of is dit de verwachting? Dan is het verstandig om na te denken over de IT-zaken binnen jouw organisatie. Het kan dan bijvoorbeeld verstandig zijn om een samenwerking aan te gaan met een externe partner voor managed beheer services.
Toon meer berichten
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?