Nieuws & blog

De kritieke rol van IT in de bescherming van de zorg
Lees meer
Afbeelding

blog

31 januari 2024

Maak kennis met Dennis

Dennis is inmiddels al bijna vier maanden een ware toevoeging voor ons team als accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor de sales, vertegenwoordigt onze klanten binnen TendenZ en vertegenwoordigd TendenZ bij klanten.
Afbeelding

blog

22 januari 2024

Het belang van IT-support

In onze snel veranderende digitale wereld speelt IT-support een cruciale rol in het succes van ieder bedrijf, ongeacht de sector of omvang. In deze blog laten we de veelzijdige impact van IT-support op moderne organisaties zien.
Afbeelding

blog

8 januari 2024

Versterk je bedrijfsproductiviteit met Microsoft 365

In een wereld waarin online (samen) werken steeds belangrijker wordt, is het van groot belang om de juiste programma’s te gebruiken. Microsoft 365 is de tool die jouw bedrijf kan helpen bij de dagelijkse werkzaamheden.
Afbeelding

blog

13 december 2023

Maak kennis met Bart

Bart is met zijn 20 jaar onze jongste IT helpdeskmedewerker. Bart heeft de eerste helft van 2023 zijn stage succesvol bij ons afgerond. Bart heeft besloten om verder te studeren en volgt nu de HBO opleiding informatica. Dit betekent dat Bart nu 2 dagen in de week met school bezig is en de andere drie dagen werkt én leert hij bij ons als junior IT-consultant/helpdeskmedewerker.
Afbeelding

blog

4 december 2023

Een terugblik op 2023

We zijn begonnen aan de laatste maand van 2023! Het afgelopen jaar hebben wij veel van onze kennis met jullie mogen delen en daar blikken we vandaag op terug. In deze blog kijken we naar twee belangrijke trends waar we het in het afgelopen jaar over hebben gehad.
Afbeelding

blog

28 november 2023

Maak kennis met Ferko

Ferko is een van de ervaren IT-consultants die inmiddels al 5 jaar bij TendenZ IT werkt. Met zijn jarenlange ervaring in de IT wereld is hij in staat om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun IT-problemen.
Toon meer berichten
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?