Nieuws & blog

Een terugblik op 2023
Lees meer
Afbeelding

28 november 2023

Maak kennis met Ferko

Ferko is een van de ervaren IT-consultants die inmiddels al 5 jaar bij TendenZ IT werkt. Met zijn jarenlange ervaring in de IT wereld is hij in staat om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun IT-problemen.
Afbeelding

28 november 2023

Netwerkbeheer: van monitoring tot het oplossen van problemen

Netwerkbeheer: van monitoring tot het oplossen van problemen In de snel veranderende digitale wereld is een betrouwbaar netwerk essentieel voor vrijwel ieder bedrijf. Of het gaat om het onderhouden en monitoren van het netwerk of om het oplossen van gedetecteerde probleem, netwerkbeheer helpt je hierbij.
Afbeelding

6 november 2023

Een naadloze verhuizing: hoe TendenZ IT ZorgpleinNoord hielp bij de overgang

Het plannen en uitvoeren van een verhuizing is altijd een uitdaging, vooral als het gaat om het verplaatsen van belangrijke computer- en netwerkapparatuur. Zo’n verhuizing vereist precisie, expertise en flexibiliteit. Een tijdje terug stond TendenZ IT voor zo'n uitdaging.
Afbeelding

blog

30 oktober 2023

Microsoft 365: meer dan alleen Office tools

Je hebt vast wel eens gehoord van Microsoft 365, ook wel bekend als Office 365. Microsoft 365 is het SaaS-abonnement waarmee je een compleet pakket aan IT-diensten tot je beschikking krijgt. Maar wat kan je met Microsoft 365 en wat zijn de voordelen ervan?
Afbeelding

blog

24 oktober 2023

Maak kennis met Sander

Sander is inmiddels al een jaar als Remote Support Engineer het gezicht van onze IT-helpdesk. Grote kans dat je hem dus al een keer aan de lijn hebt gehad, maar wie is de man aan de andere kant van de lijn? Vandaag stellen we Sander aan je voor.
Afbeelding

blog

16 oktober 2023

De vier basisprincipes van cybersecurity

Uit een recent onderzoek van Censuswide is gebleken dat er grote zorgen zijn onder MKB-bedrijven over cyberdreigingen en over de impact hiervan op hun organisatie. Deze zorgen zijn terecht, want in de groeiende digitale wereld vinden inderdaad steeds meer cyberaanvallen plaats.
Toon meer berichten
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?