Cloudoplossingen

Ontdek de kracht en flexibiliteit van werken in de cloud

Gratis IT-Check
Benut de kracht van de cloud voor jouw bedrijf
Flexibiliteit en toegankelijkheid
Werk vanaf elke locatie en elk apparaat. Of je nu onderweg bent, thuis werkt of op kantoor, je hebt altijd toegang tot je bestanden en applicaties.
Geavanceerde beveiliging
Cloudoplossingen bieden niet alleen gemak, maar zorgen ook voor geavanceerde beveiliging van je gegevens. Hierbij wordt software dagelijks automatisch geback-upt.
Een optimale samenwerking
Cloudoplossingen zoals Microsoft 365 en Workspace 365 bevorderen naadloze samenwerking, waardoor teams efficiënter kunnen communiceren en werken, ongeacht waar ze zich bevinden.
Optimaal werkgemak waar je ook bent

Met onze cloudoplossingen geniet je van ongekende flexibiliteit en toegankelijkheid, wat je werkdag efficiënter en kostenbesparender maakt. Of je nu op kantoor bent, onderweg, of thuis werkt, wij zorgen voor een naadloze integratie in je werkprocessen. Benut de kracht van de cloud en haal het beste uit elke werksituatie.

Gegarandeerde veiligheid & continuïteit

In een digitaal kwetsbare wereld bieden TendenZ IT’s cloudoplossingen bescherming voor je gegevens en bedrijfscontinuïteit. Met ons hostingplatform in het QTS Data Hotel Groningen en automatische back-ups kun jij je focussen op je werk, zonder zorgen over technische issues of datalekken.

Contact
Het proces
Naar de cloud in vier gestroomlijnde stappen: van behoefteanalyse tot doorlopende optimalisatie
1
Inventarisatie
We analyseren je huidige IT-omgeving, wensen en bedrijfsbehoeften om de ideale cloudstrategie te bepalen.
2
Plan & ontwerp
Op basis van de inventarisatie stellen we een op maat gemaakt cloudontwerp op dat perfect aansluit op je zakelijke doelen.
3
Implementatie
We zetten de gekozen cloudoplossing op en integreren deze naadloos in je bestaande systemen voor een soepele overgang.
4
Ondersteuning & beheer
Na de implementatie bieden we doorlopende ondersteuning, beheer en optimalisatie om ervoor te zorgen dat je altijd het maximale uit je cloudoplossing haalt.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?