Nieuws & blog

Maak kennis met Alex
Lees meer
Afbeelding

blog

2 april 2024

De voordelen van managed beheer services

Is jouw bedrijf aan het groeien of is dit de verwachting? Dan is het verstandig om na te denken over de IT-zaken binnen jouw organisatie. Het kan dan bijvoorbeeld verstandig zijn om een samenwerking aan te gaan met een externe partner voor managed beheer services.
Afbeelding

blog

13 maart 2024

Tips om datalekken te voorkomen

Datalekken zijn een groeiende zorg voor bedrijven. Op het moment dat iemand toegang krijgt tot de persoonsgegevens van jouw organisatie, kan dit namelijk leiden tot enorme gevolgen. In deze blog duiken we dieper in op datalekken en hoe je dit kan voorkomen.
Afbeelding

nieuws

8 maart 2024

Maak kennis met Sander

Begin 2024 kwam Sander bij ons werken als Support Engineer IT. Met zijn 45 jaar heeft Sander veel ervaring om klanten op de best mogelijk manier te ondersteunen, maar wie is Sander? Vandaag stellen we hem aan je voor.
Afbeelding

blog

4 maart 2024

Transformeer jouw bedrijf met cloudoplossingen

In een wereld waar flexibiliteit, toegankelijkheid en beveiliging cruciale aspecten zijn voor zakelijk succes, bieden clousoplossingen een revolutionaire verandering van de online werkplek. Met de implementatie van geoptimaliseerde cloudwerkplekken, ben je in staat om jouw bedrijf te transformeren. Je tilt hiermee namelijk de efficiëntie en productiviteit van jouw bedrijf naar een hoger niveau.
Afbeelding

blog

20 februari 2024

De kritieke rol van IT in de bescherming van de zorg

In de snel veranderende digitale wereld zijn cybercriminelen steeds vaker actief. Het is voor bedrijven van groot belang om IT op de juiste manier in te zetten om zichzelf te beveiligen en te verdedigen. Voor bedrijven in de zorgbranche is dit van nog groter belang, omdat er veel gevoelige gegevens op het spel staan en in sommige gevallen misschien wel levens.
Afbeelding

nieuws

31 januari 2024

Maak kennis met Dennis

Dennis is inmiddels al bijna vier maanden een ware toevoeging voor ons team als accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor de sales, vertegenwoordigt onze klanten binnen TendenZ en vertegenwoordigd TendenZ bij klanten.
Toon meer berichten
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?