Zorg & Welzijn

IT-oplossingen voor een efficiënte en zorgzame sector

Gratis IT-Check
De juiste IT-oplossingen zijn cruciaal in het bieden van kwalitatieve zorg
Privacy en gegevensbeveiliging
We helpen jouw organisatie bij het voldoen aan de geldende beveiliging- en privacyregelgeving voor IT, zoals de AVG, om de privacy van patiënten te waarborgen.
Efficiënt gegevensbeheer
Wij helpen jou met het stroomlijnen van processen, het digitaliseren van medische dossiers en het efficiënt beheren van patiëntgegevens.
Veilige cloud werkplek binnen de zorg
Onze up-to-date software beschermt zorginstellingen tegen antimalware en virussen. Met ons driedubbele back-up systeem is het verliezen van patiëntinformatie uitgesloten.
TendenZ denkt mee met jouw processen

In de branche van zorg en welzijn spelen IT-oplossingen een cruciale rol bij het bieden van kwalitatieve zorg en het optimaliseren van processen. Als zorg- en welzijnsinstellingen staan jullie voor unieke uitdagingen, zoals het waarborgen van privacy en gegevensbeveiliging, het efficiënt beheren van medische dossiers en het verbeteren van de communicatie tussen zorgverleners en patiënten.

 

Ons ervaren team van IT-professionals staat klaar om jou te ondersteunen bij het implementeren en beheren van de juiste IT-oplossingen, zodat jouw zorgverleners zich kunnen concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg.

Neem contact op
TendenZ jouw partner in betrouwbare IT-oplossingen
Vereenvoudig de zorg en bespaar tijd

De IT-applicaties van TendenZ IT verlichten de werkdruk van zorgpersoneel. Met een enkele keer inloggen in de cloud hebben medewerkers toegang tot alle benodigde systemen. Met VoIP kunnen eenvoudig keuzemenu’s worden ingesteld om de bereikbaarheid van zorginstanties te verbeteren. Dit resulteert in tijdsbesparing en verlichting voor het zorgpersoneel, terwijl patiënten profiteren van een prettige bereikbaarheid. Bovendien zorgt het bellen via internet voor kostenbesparingen.

Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
De wijze waarop men telkens weer acteert en reageert op actuele ontwikkelingen is zeer waardevol. Er wordt enorm goed meegedacht, gedubbelcheckt en ook zelf geïnitieerd.
Sake de Vries
ICT-adviseur bij ZorgpleinNoord
Lees het verhaal van ZorgpleinNoord arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?