Transport & logistiek

Optimaliseer je bedrijfsvoering met slimme IT-oplossingen

Gratis IT-Check
IT-oplossingen die je bedrijfsvoering efficiënter maken
Efficiënt werken
Met de cloud werkplek van TendenZ IT kun je efficiënt samenwerken, realtime wijzigingen doorvoeren en eenvoudig bestanden delen met collega's.
De juiste beveiliging
Onze oplossingen beschermen jouw bedrijf tegen antimalware, ransomware en virussen en we zorgen ervoor dat alle software en systemen altijd up-to-date zijn.
Stabiel internet
Een solide internetverbinding vormt de basis voor iedere organisatie, van kassasystemen en telefonie tot camerabewaking en werken in de cloud.
TendenZ denkt mee met jouw processen

De transport- en logistieke sector staat voor uitdagingen die vragen om efficiëntie, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Of je nu op kantoor bent, onderweg of in het magazijn werkt. Bij TendenZ IT begrijpen we de unieke behoeften van deze branche en bieden we branche specifieke IT-oplossingen die je bedrijfsvoering optimaliseren en je concurrentiepositie versterken. TendenZ IT is bekend met logistieke processen en softwareprogramma’s (bijvoorbeeld Transpass) waardoor we je optimaal kunnen ondersteunen bij al jouw IT-vraagstukken.

 

Ontdek hoe TendenZ IT jouw bedrijf kan ondersteunen met op maat gemaakte IT-oplossingen voor transport en logistiek.

Neem contact op
Man met headset aan de telefoon achter de computer
Tijd- en kostenbesparing met VoIP

Een cloud werkplek in combinatie met VoIP is de ideale IT-oplossing om elk onderdeel van het logistieke proces naadloos op elkaar te laten aansluiten. Bellen en schakelen binnen het bedrijf wordt nog eenvoudiger. Bellen via internet levert aanzienlijke kostenbesparingen op en is ideaal voor het werken met uitzendkrachten, aangezien er geen nieuwe telefoons nodig zijn. Met behulp van een app verloopt het bellen soepel en er zijn geen telefoonkosten voor chauffeurs.

Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?