IT-beveiliging

Bescherm jouw bedrijf tegen datalekken en cyberdreigingen

Gratis Security check
Het waarborgen van de veiligheid van data is van cruciaal belang
Bescherming tegen cyberaanvallen
Onze geavanceerde beveiligingsoplossingen beschermen jouw bedrijf tegen malware, ransomware en andere kwaadaardige aanvallen die jouw gegevens en systemen in gevaar kunnen brengen.
Data- en privacybescherming
We implementeren strikte beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsgegevens veilig en vertrouwelijk blijven, in overeenstemming met de geldende privacywetgeving.
Bedrijfscontinuïteit waarborgen
Door preventieve maatregelen te nemen, zoals back-ups en systeemmonitoring, minimaliseren we het risico op gegevensverlies en downtime, waardoor jouw bedrijf soepel kan blijven draaien.
Maatwerkoplossingen voor jouw unieke beveiligingsbehoeften

Bij TendenZ IT begrijpen we dat elke organisatie unieke beveiligingsbehoeften heeft. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke eisen en bedrijfsomgeving. Met onze diepgaande expertise, geavanceerde technologieën en proactieve benadering van beveiliging zorgen we ervoor dat jouw bedrijf optimaal beschermd is tegen moderne dreigingen.

Gegarandeerde veiligheid & continuïteit

In een digitaal kwetsbare wereld bieden TendenZ IT’s cloudoplossingen bescherming voor je gegevens en bedrijfscontinuïteit. Met ons hostingplatform in het QTS Data Hotel Groningen en automatische back-ups kun jij je focussen op je werk, zonder zorgen over technische issues of datalekken.

Contact
Het proces
IT-beveiliging in vier gestroomlijnde stappen: van behoefteanalyse tot doorlopende optimalisatie
1
Inventarisatie
We analyseren je huidige IT-omgeving, wensen en bedrijfsbehoeften om de ideale beveiligingsstrategie te bepalen.
2
Plan & ontwerp
Op basis van de inventarisatie stellen we een op maat gemaakt beveiligingsontwerp op dat perfect aansluit op je zakelijke doelen.
3
Implementatie
We zetten de gekozen beveiligingsoplossing op en integreren deze naadloos in je bestaande systemen voor een soepele overgang.
4
Ondersteuning & beheer
Na de implementatie bieden we doorlopende ondersteuning, beheer en optimalisatie om ervoor te zorgen dat je altijd het maximale uit je beveiligingsoplossing haalt.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
Ze zijn enorm snel; als ik bel wordt er bij TendenZ IT direct geschakeld. Wat ze leveren is vervolgens altijd goed en voldoet aan wat we besproken hebben, daar hoef ik echt niet over in te zitten.
Johan Blik
Business data- & proces analist bij Jollein
Lees het verhaal van Jollein arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?