Remote desktop

Ervaar de vrijheid van remote werken

De kracht van flexibel werken
Ontdek de kracht van echt flexibel werken met TendenZ IT's Remote Desktop. Of je nu thuis, onderweg of op een andere locatie buiten de deur werkt, behoud toegang tot je vertrouwde werkomgeving. Ervaar ongekende efficiëntie en naadloze integratie in jouw dagelijkse werkzaamheden.
Ultieme flexibiliteit

Werk overal met toegang tot je vertrouwde desktopomgeving. Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent, TendenZ IT's Remote Desktop verzekert je van continue toegankelijkheid en een betere werk-privébalans.

Naadloze integratie

Wissel moeiteloos tussen apparaten en locaties. Onze technologie synchroniseert alles, zodat je altijd en overal verder kunt waar je gestopt bent, zonder software- of bestandsproblemen.

Verhoogde veiligheid

Bescherm je data tegen moderne bedreigingen. TendenZ IT's Remote Desktop biedt een veilige omgeving, continu bijgewerkt met de nieuwste beveiligingsmaatregelen, zodat jouw informatie altijd veilig is.

Je vertrouwde werkomgeving altijd en overal toegankelijk

Met de Remote Desktop-oplossing van TendenZ IT profiteer je van de toegevoegde waarde van betrouwbare en veilige externe toegang tot je werkomgeving. Wij bieden een naadloze ervaring, waarbij je overal en altijd kunt werken. Onze deskundige ondersteuning en proactieve beveiligingsmaatregelen zorgen ervoor dat jouw gegevens altijd beschermd zijn. Profiteer van flexibiliteit, productiviteit en gemoedsrust met de Remote Desktop-oplossing van TendenZ IT.

Neem contact op
Dienst icoon
Flexibel werken
Kies waar en wanneer je werkt. Met een remote desktop en een stabiele internetverbinding heb je de vrijheid om je werklocatie te kiezen en te genieten van een betere werk-privébalans, zonder in te leveren op productiviteit.
Dienst icoon
Efficiënt documenten delen
Werkplekbeheer en samenwerking worden eenvoudiger dankzij de cloud. Geen gedoe meer met het heen en weer sturen van e-mailbijlagen. Alle bestanden worden centraal opgeslagen en kunnen veilig worden bewerkt door meerdere gebruikers tegelijk.
Dienst icoon
Veiligheid voorop
Met een remote werkplek geniet je van een verhoogd niveau van beveiliging. Je gegevens zijn altijd toegankelijk, ongeacht wat er met je computer of laptop gebeurt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle software up-to-date is, waardoor je kunt vertrouwen op een veilige werkomgeving.
Dienst icoon
Flexibel op- en afschalen
Ideaal voor bedrijven met groeiende of fluctuerende behoeften. Schaal eenvoudig op of af in de cloud, waardoor je een concurrentievoordeel hebt.
Dienst icoon
Automatische software-updates
TendenZ IT zorgt voor serveronderhoud en regelmatige (Microsoft) software-updates, inclusief beveiligingspatches. Geen zorgen over systeemonderhoud of investeringen in updates, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.
Dienst icoon
Geen dure investeringen
Verminder de kosten van hardware met een op abonnementen gebaseerd model. Verbeter de cashflow en geniet van het gemak van installatie en werkplekbeheer. De eerste stap richting werken in de cloud was nog nooit zo eenvoudig.
Dienst icoon
Standaard back-ups
TendenZ IT garandeert het automatisch maken van back-ups van je IT-omgeving, inclusief de e-mail omgeving. Dit gebeurt realtime zodat er nooit werk verloren gaat.
Dienst icoon
Toegang tot de nieuwste Microsoft-producten
Als klant bij TendenZ IT heb je recht op de nieuwste versies van Microsoft-producten. Wij zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent met de recentste functies en beveiligingsupdates.
Snel antwoord op jouw vragen
Remote Desktop stelt je in staat om je eigen desktopomgeving op afstand te benaderen, alsof je op je eigen computer werkt, terwijl andere cloudoplossingen vaak alleen bestandstoegang of specifieke apps bieden.
Wij nemen diverse maatregelen, waaronder geavanceerde encryptietechnieken, serveronderhoud en regelmatige software-updates, om te zorgen dat je gegevens altijd veilig zijn.
Ja, onze Remote Desktop-oplossing is geoptimaliseerd voor verschillende apparaten, zodat je naadloos kunt werken, ongeacht het apparaat.
Nee, alle serveronderhoud, software-updates en beveiligingspatches zijn inbegrepen in je abonnement bij TendenZ IT.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
"TendenZ IT heeft ons volledig ontzorgd bij de transitie van de cloud naar Microsoft 365. Daardoor konden wij ons al die tijd op onze eigen business blijven focussen. Iedereen is zeer tevreden met hoe het werkt."
Chris Aikema
Werkvoorbereider bij NNSC
Lees het verhaal van NNSC arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?