Onboarding

Ontdek hou we jouw IT-succes begeleiden

Neem contact op
Een gestroomlijnde IT-implementatie

Bij TendenZ IT geloven we in het aanpakken van IT-diensten op een unieke en gepersonaliseerde manier. We zijn er trots op dat we verder gaan dan de traditionele rol van een IT-provider en fungeren als een verlengstuk van jouw organisatie.

Onze klanten staan centraal in onze werkwijze

Dat betekent dat wij samen met jou de prioriteiten bepalen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze dienstverlening is gebaseerd op een grondige analyse van jouw behoeften, waarbij we proactieve oplossingen en adviezen bieden voor elke IT-uitdaging wat aansluit bij jouw bedrijfsprocessen. TendenZ IT is niet slechts een technisch beheerder, we zijn graag onderdeel van jouw team.

TendenZ IT-implementatie stappenplan
icoon
Stap 1
IT-Scan
We beginnen met een grondige IT-scan van jouw huidige systemen en processen. We doen niet alleen een technische evaluatie, maar ook een operationele, om te begrijpen hoe jouw bedrijf IT gebruikt en wat er kan worden verbeterd.
Stap 2
Advies & offerte
Met de inzichten die we tijdens de inventarisatie hebben verzameld, ontwikkelen we een op maat gemaakt, gedetailleerd advies en een bijpassende offerte. Ook geven we strategische adviezen om je IT-processen verder te optimaliseren.
Stap 3
Implementatie
Na goedkeuring van de offerte starten we met de implementatie van de voorgestelde oplossingen. Gedurende deze fase houdt jouw vaste contactpersoon jou op de hoogte van de voortgang, pakt eventuele problemen aan en zorgt dat alles volgens plan verloopt.
Stap 4
Evaluatiemomenten
Regelmatige evaluatiemomenten zijn een essentieel onderdeel van ons proces. Deze momenten bieden de mogelijkheid om te controleren of de implementatie aan jouw verwachtingen voldoet, om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en om indien nodig bij te sturen.
Stap 5
Testen & acceptatie
Voordat we overgaan tot het live zetten van de systemen, testen we alles grondig. Pas na jouw goedkeuring en acceptatie, gaan we verder met de volgende fase.
Stap 6
Migreren
We zorgen ervoor dat de migratie van jouw systemen naadloos en zonder onderbrekingen plaatsvindt. We hebben een vakkundig team dat ervoor zorgt dat de overgang naar de nieuwe omgeving zo vlot en probleemloos mogelijk verloopt.
Stap 7
Oplevering
Bij de oplevering verzekeren we dat je op de hoogte bent van alle wijzigingen en begrijpt hoe het nieuwe systeem werkt. Ook zorgen we ervoor dat alle gebruikers goed zijn getraind en dat je het meeste uit jouw nieuwe IT-oplossing kunt halen.
Stap 8
Nazorg
Nazorg is een essentieel onderdeel van onze service. Na de oplevering staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden en mogelijke uitdagingen aan te pakken die kunnen ontstaan na de implementatie. We zijn hiervoor op locatie aanwezig.
Stap 9
Regulier onderhoud
Onze service stopt niet bij de oplevering. Wij blijven proactief monitoren en zorgen voor het onderhoud van jouw IT-omgeving. We zorgen ervoor dat jouw systemen optimaal blijven functioneren en bieden doorlopend support voor al je IT-behoeften.
TendenZ denkt mee met jouw processen

Het stappenplan dat we hebben ontwikkeld voor het onboarden van nieuwe klanten is ontworpen om ons te helpen de best mogelijke IT-oplossingen voor jou te implementeren.

 

Jouw partner in het proces

Als klant hoef je je geen zorgen te maken; wij nemen je bij de hand en zorgen ervoor dat alles goed verloopt.

 

In lijn met onze klangerichte aanpak

Onze helpdesk is, in samenwerking met jouw vaste IT-consultant, beschikbaar om vragen te beantwoorden en problemen aan te pakken.

Snel antwoord op jouw vragen
Wat TendenZ IT onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. We gaan verder dan alleen technische ondersteuning. We begrijpen jouw bedrijfsprocessen, bieden strategisch advies en implementeren op maat gemaakte IT-oplossingen om jouw doelen te bereiken.
Onze dienstverlening begint met een grondige analyse van jouw behoeften, specifieke doelen en huidige IT-infrastructuur. Hierop baseren we niet alleen technische oplossingen, maar ook strategisch advies dat specifiek is afgestemd op jouw branche en bedrijfsprocessen.
Onze helpdesk, in samenwerking met jouw vaste IT-consultant, staat altijd voor je klaar. We geloven in klantgericht support, wat betekent dat je als klant bepaalt wanneer een ticket of IT-vraagstuk als 'opgelost' kan worden beschouwd.
Ons stappenplan omvat een grondige IT-scan, advies en offerte, implementatie, evaluatiemomenten, testen en acceptatie, migratie, oplevering, nazorg en regulier onderhoud. Dit zorgt voor een gestroomlijnde overgang en continue ondersteuning.
Onze nazorg en regulier onderhoud garanderen dat je IT-omgeving optimaal blijft functioneren. We bieden doorlopend support voor al je IT-behoeften, inclusief managed beheer, preventief beheer en IT-support. Jouw tevredenheid en succes blijven onze prioriteit.
Van uitdaging naar succesverhaal
succesverhaal
Ze zijn enorm snel; als ik bel wordt er bij TendenZ IT direct geschakeld. Wat ze leveren is vervolgens altijd goed en voldoet aan wat we besproken hebben, daar hoef ik echt niet over in te zitten.
Johan Blik
Business data- & proces analist bij Jollein
Lees het verhaal van Jollein arrow
Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?