Nieuws

Maak kennis met Dennis
Dennis is inmiddels al bijna vier maanden een ware toevoeging voor ons team als accountmanager. Hij is verantwoordelijk voor de sales, vertegenwoordigt onze klanten binnen TendenZ en vertegenwoordigd TendenZ bij klanten.
Afbeelding

31 januari 2024

Aangezien Dennis nog niet zo lang bij ons werkzaam is, is hij nog druk bezig met het leren kennen van de werkwijze van onze klanten. Alle klanten hebben namelijk een eigen proces en onze kracht is dat we de werkwijze van onze klanten vertalen naar IT-oplossingen in plaats van onze IT-oplossingen te vertalen naar een (aangepaste) werkwijze voor onze klant. Dennis leert nog steeds iedere dag van onze klanten en hij hoopt dat in de toekomst te blijven doen.

 

Zijn er ook persoonlijke eigenschappen die je helpen bij je werk? “Ik ben van nature erg positief en vrolijk. Dit zal ongetwijfeld op een goede manier bijdragen in het contact met onze klanten en de relaties die ik met hen opbouw. Ik kijk er elke dag naar uit om onze klanten van dienst te zijn en hen te vertegenwoordigen binnen TendenZ, maar ook om onze organisatie te vertegenwoordigen bij onze klanten.

 

Na het werken zit Dennis ook zeker niet stil. In zijn vrije tijd bindt hij graag de schaatsen onder als ijshockeyer. Hier kan Dennis zijn passie en energie goed in kwijt. Daarnaast is Dennis momenteel druk bezig met het behalen van zijn rijbewijs A en hoopt hij snel te kunnen beginnen met motorrijden.

 

Dennis geeft aan dat zijn hobby’s op het ijs een behoorlijke bijdrage leveren aan zijn werk- en denkwijze. Door het ijshockeyen wordt hij alleen maar beter in samenwerken en het nemen van verantwoordelijkheid. “Je wint met z’n allen, je verliest met z’n allen.”

 

Ben jij ook op zoek naar een leuk bedrijf waarin je verder kan groeien? Bekijk dan eens onze vacature pagina.


Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?