Nieuws

Maak kennis met Sander
Begin 2024 kwam Sander bij ons werken als Support Engineer IT. Met zijn 45 jaar heeft Sander veel ervaring om klanten op de best mogelijk manier te ondersteunen, maar wie is Sander? Vandaag stellen we hem aan je voor.
Afbeelding

8 maart 2024

Bij TendenZ IT houdt Sander zich onder ander bezig met het beheren en aansturen van de Support afdeling. Daarnaast houdt Sander zich ook bezig met de inkoop voor TendenZ IT.

 

Sander heeft dus ook veel contact met de klanten. Wat zijn de grootste uitdagingen die je hierbij tegenkomt? “De vele verschillende IT-technische oplossingen per klant. Iedere keer is het weer anders en elke dag dus ook. Ik vind dat ook zo leuk aan het werk, je weet nooit wat er die dag kan komen.”

 

Zijn er ook persoonlijke eigenschappen die hierbij goed van pas komen? “Ik ben communicatief erg sterk, ik denk dat dit zeker bijdraagt aan een goede samenwerking met zowel klanten als collega’s. Daarnaast kan ik goed de rust bewaren, efficiënt werken en ben ik erg doelgericht.”

 

Na het werken zit Sander ook absoluut niet stil, hij is namelijk 2 à 3 dagen in de week bezig met fitness, heeft al een aantal mooie verre reizen mogen maken naar bijvoorbeeld Bali en Dubai en ook brengt Sander natuurlijk graag tijd met zijn gezin door. Daarnaast heeft Sander een zeeaquarium met vissen en koralen van 350 liter waar hij ook regelmatig mee bezig is.

 

Ben jij ook op zoek naar een leuk bedrijf waarin je verder kan groeien? Bekijk dan eens onze vacature pagina.


Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?