Nieuws

Maak kennis met Harrald
Misschien kan je de post over onze nieuwe collega nog herinneren? Harrald is namelijk sinds 1 juni 2023 bij TendenZ IT werkzaam. Harrald blijkt met zijn 51 jaar en vele werkervaring een enorme aanwinst voor het team als IT-consultant.
Afbeelding

25 september 2023

Harrald houdt zich als IT-consultant voornamelijk bezig met het begeleiden en ontzorgen van onze klanten. Hierbij denkt hij met onze klanten mee over de veranderende procesessen en implementeert hij veranderingen bij nieuwe situaties.

 

Harrald heeft dus veel contact met klanten. Wat zijn de uitdagingen die je hierbij tegenkomt en hoe ga je hiermee om? “De grootste uitdagingen vind ik altijd om mijn werkzaamheden uit te voeren op een manier waarop de eindgebruiker het minst last heeft van de wijzigingen of nieuwe dingen die ik doorvoer.”

 

Zijn er ook persoonlijke eigenschappen die je bij je werk helpen? “Het goed om kunnen gaan met andere mensen is voor mijn functie enorm belangrijk, aangezien ik veel in contact ben met onze klanten. Gelukkig ben ik een sociaal persoon die gemakkelijk een praatje maakt, dit zit dus wel goed.”

 

Als Harrald klaar is met werken vindt hij het heerlijk om tijd door te brengen met zijn gezin en vrienden. Daarnaast komt Harrald helemaal tot rust door een avondje sport te kijken of door lekker te netflixen.


Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?