Blog

Het belang van een partner in werkplekbeheer
In het huidige digitale tijdperk waarin we leven is het belangrijk dat bedrijven beschikken over de juiste technologische middelen en expertise. Tegenwoordig is het niet meer zo simpel dat je een computer hebt en je bent klaar. Nee, je moet nadenken over verschillende factoren zoals veiligheid, functionaliteit, etc.
Afbeelding

20 september 2023

Veel organisaties hebben simpelweg niet de capaciteit om de hele organisatie te onderhouden als het gaat om de technologie. Dat is waar een partner in werkplekbeheer om de hoek komt kijken.

 

Wat is werkplekbeheer

Werkplekbeheer omvat het op afstand beheren, updaten, beveiligen en monitoren van werkplekken. Bij werkplekbeheer kunnen IT-teams op afstand problemen vaststellen en oplossen, de software updaten en de systemen monitoren om problemen te voorkomen. Daarnaast kunnen wij jouw systeem remote overnemen om ondersteuning bij problemen te bieden.

 

Het belang van werkplekbeheer

Er zijn veel verschillende redenen waarom werkplekbeheer essentieel is voor bedrijven, waaronder:

  • Veiligheid waarborgen: met behulp van werkplekbeheer wordt je apparaat extra beschermt tegen cyberdreigingen zoals virussen, malware en ransomware
  • Functionaliteit waarborgen: werkplekbeheerders zorgen ervoor dat alle systemen correct en efficiënt werken
  • Continuïteit waarborgen: door het proactieve onderhoud worden problemen tijdig gedetecteerd en snel opgelost waardoor de bedrijfsprocessen zo kort mogelijk óf helemaal niet stil komen te liggen.
  • Compliance en regelgeving: voor bedrijven in sectoren met strenge en strikte wet- en regelgevingen zorgt werkplekbeheer ervoor dat alle technologie voldoet aan de relevante eisen
  • Kostenbeheersing: door proactief onderhoud kunnen kostbare problemen en uitval worden voorkomen waardoor kosten bespaart kunnen worden

 

TendenZ als werkplekbeheerder

Bij TendenZ gaan we verder dan alleen het bieden van de basisdiensten. Wij zorgen voor de volledige installatie van de werkplek, bieden onderhoud zowel op afstand als op locatie en onze 24/7 monitoring houdt jouw systemen voortdurend in de gaten.

 

Wij bieden drie verschillende werkplekbeheer pakketten aan met variërende functionaliteiten zoals patchmanagement, antivirusbescherming, ransomware protectie en een deskundige IT-servicedesk.

 

Onze diensten komen in een vast bedrag per maand en met lage voorspelbare kosten. Bij TendenZ geloven we namelijk dat IT wél voorspelbaar kan en moet zijn voor ondernemers. Voor een vast bedrag per maand leveren wij ook een IT-verzekering waarbij je verzekerd bent van een stabiele en werkende omgeving.

 


Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?