Nieuws

Maak kennis met Bart
Bart is met zijn 20 jaar onze jongste IT helpdeskmedewerker. Bart heeft de eerste helft van 2023 zijn stage succesvol bij ons afgerond. Bart heeft besloten om verder te studeren en volgt nu de HBO opleiding informatica. Dit betekent dat Bart nu 2 dagen in de week met school bezig is en de andere drie dagen werkt én leert hij bij ons als junior IT-consultant/helpdeskmedewerker.
Afbeelding

13 december 2023

Op de dagen dat Bart bij ons aan het werk is staat hij onze klanten te woord als zij een technisch probleem hebben en gaat Bart op zoek naar de beste oplossingen om de klanten weer op weg te helpen. Daarnaast houdt Bart zich bezig met het monitoren van de systemen van klanten en repareert hij apparatuur van klanten als deze problemen vertonen.

 

Bart is dus veel bezig met onze klanten. Wat zijn uitdagingen die je hierbij tegenkomt? “De problemen die (bijna) nooit voorkomen zijn altijd een uitdaging. Eerst moet je kijken of het een probleem is dat eerder al eens is gemeld en als dat niet het geval is, dan moet je zelf onderzoek doen naar het probleem en moet je zelf mogelijke oplossingen bedenken.”

 

Zijn er ook persoonlijke eigenschappen die je helpen bij je werk? “Ik ben erg sociaal, kan nauwkeurig werken en heb veel geduld. Ik denk dat deze eigenschappen erg belangrijk zijn, zeker omdat ik veel contact heb met de klanten zijn sociale vaardigheden erg belangrijk en geduld ook. Bij klanten die niet de technische kennis hebben moeten we de problemen zo duidelijk mogelijk uitleggen en leggen we ook meteen uit hoe het in de toekomst voorkomen kan worden en om dit duidelijk uit te leggen heb je geduld nodig.

 

En je geeft aan dat je nauwkeurig kan werken, waarom vind je dit een belangrijke eigenschap? “Als ik een apparaat moet repareren, is het bijvoorbeeld belangrijk dat ik nauwkeurig werk. Maar ook als ik een werkplek moet aanpassen, dan moet dit perfect worden afgeleverd aan de klant en nauwkeurigheid is hierbij denk ik een hele belangrijke eigenschap.

 

Na het werken en studeren zit Bart ook zeker niet stil. In zijn vrije tijd is hij namelijk graag aan het sporten, lekker in de sportschool of is hij aan het boksen. Daarnaast vind hij het leuk om aan brommers en computers te sleutelen. Én om dan de dag rustig af te sluiten, doen gamen en een film kijken het altijd goed.

 

Volg jij ook een opleiding in de richting van IT en ben jij op zoek naar een leuk stagebedrijf óf leerbedrijf? Bekijk dan eens onze vacature pagina.


Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?