Gratis Security check

Upgrade jouw beveiliging met de gratis Security check

In een tijdperk waarin bijna alles online gebeurt, wordt IT-beveiliging cruciaal. Belangrijke gegevens worden digitaal gedeeld, bedrijven werken in de cloud en medewerkers werken vanuit meerdere locaties of zelfs vanuit huis. Maar hoe beveilig je al deze gegevens en systemen effectief?

 

Bij TendenZ IT begrijpen we hoe vitaal een robuuste IT-beveiliging is voor je bedrijf. Daarom bieden we de Security Check aan – een uitgebreide beoordeling van jouw IT-beveiligingsinfrastructuur om ervoor te zorgen dat je jouw bedrijf en gegevens beschermt tegen cyberdreigingen.

 

Security check aanvragen

  Na het invullen van het aanvraagformulier voor de Security check, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een vrijblijvende afspraak te maken.

  Netwerkscan

  We voeren een grondige scan uit van je bedrijfsnetwerk, zowel van binnenuit als van buitenaf, om eventuele kwetsbaarheden of zwakke punten te identificeren.

  Controle van beveiligingssystemen

  We controleren of je de juiste beveiligingssystemen hebt geïmplementeerd, zoals antivirus, ransomwarebescherming, back-ups, up-to-date softwareversies en patches.

  Social engineering

  We controleren hoe jouw medewerkers reageren op potentiële phishingaanvallen en adviseren over de beste praktijken voor online veiligheid eventueel in de vorm van een training.

  Scan van applicatie broncode

  Als je bedrijfseigen software gebruikt, zullen we de broncode scannen om te zorgen dat er geen verborgen beveiligingsrisico's zijn.

  Website security

  We evalueren de veiligheid van je website om ervoor te zorgen dat deze beschermd is tegen hackingpogingen en andere online bedreigingen.

  Veilig e-mailen

  We controleren of jouw e-mailbeveiliging voldoet aan de huidige best practices, zodat je e-mails en de daarin vervatte informatie veilig zijn.

  Optimale bescherming voor jouw bedrijf

  Cybercriminelen zijn altijd op zoek naar manieren om bedrijfsnetwerken te infiltreren. Zorg ervoor dat jouw bedrijf niet het volgende doelwit is. Bescherm je bedrijf tegen datalekken, boetes en potentiële schade aan je reputatie met onze Security Check.

  Is jouw IT-infrastructuur klaar voor de toekomst?